Avatar
Shahab
Postovi: 144
Pridružen/a: sri kol 05, 2015 12:56 pm
Kontakt: Pošalji privatnu poruku

Licitacija Bosmala

ned svi 21, 2017 10:41 am

slika
Licitacija Bosmala okupila je na istom mjestu "ljevicu" i "desnicu", "građansku opciju i nacionaliste, fašiste i antifašiste i konkretnim primjerom pokazala svu besmislenost medijskih spinova koje generišu mediji pod kontrolom tajkuna, o navodnoj ideološkoj razlici između političkih stranaka. To su koruptivne bande koje služe kao poluga za ličnu materijalnu promociju predsjednika stranke i uže grupice parazita i mediokriteta koji ga okružuju. To je suština demokratskog procesa.

Kada u organizmu ne postoji imunološki sistem za posljedicu imamo totalnu ranjivost i bolešljivost pojedinca. U socijalnom organizmu, jednom društvu, imunološku funkciju obavljaju obrazovni, pravosudni sistem i moralni sistem vrijednosti. Posljedica činjenice da nemamo niti jedan funkcionalan sistem institucija, jeste današnje stanje ekonomskog i socijalnog propadanja.
Mi živimo u prazaitskoj kraljevini koja se finasira kreditima MMF-a. Postoji parazitska oligarhija okupljena oko političkih stranaka koja parazitira na iscrpljenoj i izmućenoj sirotinji koju kontrolišu medijskom hipnozom i spinovima straha i lažnih obećanja o boljem sutra.
Svaki izborni ciklus rezultira činjenicom da jedna zabluda zamjeni drugu zabludu i tako ukrug. Masom upravlja PRIČA, priče pričaju mediji koji su pod kontrolom tajkuna.
Dvadeset godina vlasti kriminalaca i danas imamo društvo u kojem svi kradu i lažu, od predsjednika do taksiste. Društvo liči na organizam. Energija pokreće život, energija je energija, ne postoje pozitivna i negativna energija. Upotreba energije direktno ovisi od misaonog fokusa, konkretno mentalnog karaktera. Negativna energija u našem društvu direktna je posljedica licemjernog i lažnog sistema vrijednosti kojeg grade mediji i hodže.
Istina je u alternativnim medijima na internetu. To je utočište slobodne misli.

Avatar
muminovic
Postovi: 303
Pridružen/a: uto lis 20, 2015 4:03 pm
Kontakt: Pošalji privatnu poruku WWW

Re: Licitacija Bosmala

ned svi 21, 2017 3:59 pm

Nece biti jeftinijeg stana od 250.000 - 300.000 KM, malo da dodju da se ponove sto da ne.

To su im omogucili njihovi biraci, oni su zadovoljni sa njima i sa takvim politicarima.

Kao i oni koji ne glasaju, oni im takodje daju punu podrsku.

Avatar
sarajlija
Postovi: 159
Pridružen/a: uto lis 20, 2015 2:26 pm
Lokacija: Sarajevo
Kontakt: Pošalji privatnu poruku

Re: Licitacija Bosmala

pon svi 22, 2017 6:05 pm

muminovic je napisao/la:Nece biti jeftinijeg stana od 250.000 - 300.000 KM, malo da dodju da se ponove sto da ne.

To su im omogucili njihovi biraci, oni su zadovoljni sa njima i sa takvim politicarima.

Kao i oni koji ne glasaju, oni im takodje daju punu podrsku.


tacno tako
Sarajevo ljubavi moja - Bilo gdje da krenem o tebi sanjam putevi me svi tebi vode cekam s' nekom ceznjom na svijetla tvoja Sarajevo ljubavi moja.

Natrag na “Politika”

Online

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.