Moderator/ica: sarajevsky
seljak_od_Sarajva je napisao/la:Tuspas mene
Exentaler je napisao/la:Nije šala 4 komada na Grbavici![]()
!!! Odcepilo je..
PS : Konama sretan 69 rođendansteta sto je neslavno proslavljen al eto.I da 70 ti docekate za poziciju nize nego Zeljo
od koga je previse je
muminovic je napisao/la:Exentaler je napisao/la:Nije šala 4 komada na Grbavici![]()
!!! Odcepilo je..
PS : Konama sretan 69 rođendansteta sto je neslavno proslavljen al eto.I da 70 ti docekate za poziciju nize nego Zeljo
od koga je previse je
Dobraaaa tekma top !
Exentaler je napisao/la:muminovic je napisao/la:Exentaler je napisao/la:Nije šala 4 komada na Grbavici![]()
!!! Odcepilo je..
od koga je previse je
Dobraaaa tekma top !
Sa's vidit kad se zaletimo....Al suti kako je bilo u prvom poluvremenu...na kraju je predobro izaslo..kad se zadrma precka' dobio sam drhtavicu
Maradona je napisao/la:
Dobraaaa tekma top !
Exentaler je napisao/la:Maradona je napisao/la:
Dobraaaa tekma top !
Sa's vidit kad se zaletimo....Al suti kako je bilo u prvom poluvremenu...na kraju je predobro izaslo..kad se zadrma precka' dobio sam drhtavicu
Maradona je napisao/la:Exentaler je napisao/la:Maradona je napisao/la:
Dobraaaa tekma top !
Slabo meni ono protiv mrtvog Čelika. Teško će Željo do evrope ove godine.. Šta je s navijačima zna li iko?
Maradona je napisao/la:seljak_od_Sarajva je napisao/la:Tuspas mene
Pitarluk a?))
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.