Stranica: 1/1.

Navijacka scena BH

Postano: sri kol 05, 2015 9:51 pm
Postao/la Exentaler
Prije par dana Portal Copa 90 je prosle godine u dva navrata posjetio nasu zemlju i nas najveci derby i utvrdio da je atmosfera na BH derbiju druga najbolja u svijetu.Sada da li je to pretjerivanje ili pak mozda istina opet je do posmatraca.BH navijacka scena postala je u proslosti ''poznata'' na zalost po velikom broju incidenata, sukoba, tuca, pa cak i ubistava Vedrana Puljica u Širokom Brijegu.

Ali nije sve tako crno, nasi BH predstavnici u Europi su znali pokazati pravu navijacku atmosferu.Navijacka scena u BiH se znatno izmjenila poslije rata, s obzirom na nesretna dogadjanja.Danasnja BH navijacka scena je kao vrijeme, ponekada je odlicna, ponekad na nivou na kojem bi im zamjerili i najvece navijacke grupe svjeta.Posjecenost BH stadiona varira, ali na zalost kvaliteta lige nije na zavidnom nivou da bi privukla brojnu publiku.

Iako je BH drustvo a samim time zagrizlo u ekonomske, medjuetnicke i svake druge krize, ipak da ne bude sve tako sivo pobrinuli su se navijaci Crvene legije, Mladosti Doboj Kakanj radi psovanja ''cetnicke majke'' glavnom sudiji.

http://beta.radiosarajevo.ba/novost/196 ... ajku-video

Slike i snimke atmosfera, navijanja.. :) Bujrum... :)

Re: Navijacka scena BH

Postano: čet sij 28, 2016 7:56 pm
Postao/la steta
dobri snimci skroz :P

Re: Navijacka scena BH

Postano: pet sij 29, 2016 9:33 am
Postao/la Alfred
Istraživanja su pokazala da je fascinacija navijanjem u fudbalu obrnuto proporcionalna nivou IQ kod pojedinaca :mrgreen:

Re: Navijacka scena BH

Postano: čet vel 11, 2016 11:30 am
Postao/la muminovic
Ja vala nisam isao na utakmicu ne sjecam se