Avatar
steta
Postovi: 286
Pridružen/a: uto lis 20, 2015 9:02 pm
Kontakt: Pošalji privatnu poruku WWW

Delegacija Ujedinjenih Arapskih Emirata podijelila paketiće najmlađim pacijentima UKCS-a

ned ožu 20, 2016 9:31 pm

Delegacija Ujedinjenih Arapskih Emirata posjetila je danas Univerzitetski klinički centar Sarajevo (UKCS) i podijelila paketiće najmlađim pacijentima koji se liječe u toj ustanovi, javlja Anadolu Agency (AA).

slika

Posjetu i podjelu paketića organizovalo je Udruženje "Međunarodni fond solidarnosti - EMMAUS", koje više od 16 godina djeluje u BiH te u saradnji s vladinim institucijama, nevladinim partnerima, lokalnim akterima, stranim donatorima i organizacijama, pruža pomoć ugroženim kategorijama stanovništva, prvenstveno djeci.
"Humanitarne akcije koje se odnose na pomoć oboljeloj djeci su uvijek dobrodošle i dragocjene. Lijep je osjećaj da znate da imate prijatelje negdje daleko od Bosne, na nekom drugom kontinentu s obzirom da dugi niz godina pomažete ugroženim kategorijama u BiH i ja vam se želim zahvaliti na tome", istakla je Ćatibušić.

Direktor organizacije "Sharjah Charity International" Muhammad Hamdan El-Zeri kazao je da jeBiH poznata u njegovoj zemlji, čak i mala djeca znaju za nju, vole je i vole da joj pomažu.

Izrazio je nadu da će u budućnosti nastaviti da pomažu Kliničkom centru i djeci u BiH.

advokat Sarajevo - advokat Tuzla - advokat Banjaluka - advokat Bijeljina - Advokat Brcko - advokat Mostar - Advokat Zenica - advokat

Radiosarajevo.ba
Sarajevo će viječno da živi. Grade moj!

Natrag na “Sarajevo”

Online

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.