Mjesto za spam, priču, trač i ostale postove koji ne pripadaju nijednoj drugoj temi.
I naravno, prebacite koju, šta ima u Saraj'vu

(Jest mi drago što ima ovaj zeleni smajli

Moderator/ica: sarajevsky
Exentaler je napisao/la:Mos' mislit Fudo prohodo crvenim tepihom na FSS, dvoumio sam se ko je vise zenstveniji on ili Bozo Vreco
Maradona je napisao/la:Exentaler je napisao/la:Mos' mislit Fudo prohodo crvenim tepihom na FSS, dvoumio sam se ko je vise zenstveniji on ili Bozo Vreco
Jebo majku oplakah
sunny je napisao/la:Još malo nigdje pravog muška....
Alfred je napisao/la:sunny je napisao/la:Još malo nigdje pravog muška....
Kako nema? Ima. Evo jel ti bas prije koji mjesec pravi muskarac ubio djevojku autom ispred predsjednistva. Dokle god je divljaka u saobracaju bice i pravih muskaraca. U Luxemburgu u saobracaju sve same Bože Vreće. Jebo ti takvu zemlju.
sunny je napisao/la:Nemam ništa protiv LGTB populacije, da se razumijemo, nekad su bolji prijatelji/ce od onih koji nisu LGTB. Nemam ništa protiv njihove borbe za prava, ali imam ako mene uvlače u sve to. Govor mržnje sa strane onih koji nisu homoseksualci ne odobravam, ali opet ima i ono opravdanje da se ne-homoseksualci osjećaju ugroženo pa zato govore ružno o ovim drugima (koliko je to tačno nisam provjeravala).
Ono što mi općenito ide na živce je sva ta pompa koju dobiješ ako se jednom prošećeš u haljini a nisi žeMsko ...odjednom kojekakvi trećerazredni pijetlovi koji su vidjeli pjesmu i znali nešto o muzici samo kad je u pitanju uspavanka koju je mama pjevala, postaju zvijezde. Uber, mega, giga popularni. Za Božu ne kažem ništa, lik stvarno ima glas ali ima ih hrpa koji postanu popularni jer su gay pa onda tamo vrište po binama i rastjeraju i ono što ima normalnog naroda.
A o ispiranju mozga omladini....jah...
zonbirile je napisao/la:sunny je napisao/la:Nemam ništa protiv LGTB populacije, da se razumijemo, nekad su bolji prijatelji/ce od onih koji nisu LGTB. Nemam ništa protiv njihove borbe za prava, ali imam ako mene uvlače u sve to. Govor mržnje sa strane onih koji nisu homoseksualci ne odobravam, ali opet ima i ono opravdanje da se ne-homoseksualci osjećaju ugroženo pa zato govore ružno o ovim drugima (koliko je to tačno nisam provjeravala).
Ono što mi općenito ide na živce je sva ta pompa koju dobiješ ako se jednom prošećeš u haljini a nisi žeMsko advokat ...odjednom kojekakvi trećerazredni pijetlovi koji su vidjeli pjesmu i znali nešto o muzici samo kad je u pitanju uspavanka koju je mama pjevala, postaju zvijezde. Uber, mega, giga popularni. Za Božu ne kažem ništa, lik stvarno ima glas ali ima ih hrpa koji postanu popularni jer su gay pa onda tamo vrište po binama i rastjeraju i ono što ima normalnog naroda.
A o ispiranju mozga omladini....jah...
meni je slovo L u skračenici interesantno, mislim javljam se dobrovoljno da izvodim na pravi put....obavezne slike
zonbirile je napisao/la:
meni je slovo L u skračenici interesantno, mislim javljam se dobrovoljno da izvodim na pravi put....obavezne slike
Natrag na “Leteći cirkus Radio Sarajeva”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.