Stranica: 1/1.

Alen Gadžo

Postano: ned ruj 18, 2016 8:47 pm
Postao/la Shahab
http://tip.ba/2016/09/18/podrsku-kandidatu-sda-sbb-dao-lider-hdz-koji-je-koristio-bosnjake-logorase-za-prinudni-rad-alen-gadzo-ne-dozvolimo-kriminalno-koruptivnoj-koaliciji-da-uniste-nasu-tuzlu/

slika

Odgovorno tvrdim da trenutno u Evropi nema političara koji posjeduje voljni, borbeni momenat i konkretnu akciju kao što to posjeduje kandidat DF-a za gradonačelnika Tuzle, višestruko pohvaljivani bivši specijalac MUP-a TK Alen Gadžo. Možda gradonačelnik Kijeva Kličko.
Fokus treba usmjeriti na psihološki profil pojedinca u kontekstu trenutka. Ovaj čovjek ne zna izdati ili slagati, nema straha jer je motivisan istinoljubivošću i mržnjom kriminala i licemjerja. U politici ima još jedan bivši specijalac i vrhunski sportaš, Jusko, ali on je očigledno intelektualno ograničen i duhovno zarobljen i nema potrebne kvalitete pokretača i borca kao što to ima Gadžo. Inače ne bi služio kriminalnoj hobotnici Kelmendija.
Za opozicione cicibane iz Sarajeva pojava Gadže je kulturni i egzistencijalni šok. Kada se pojavi konkretan čovjek od akcije koji kriminalno korupcionašku vlast SDA-sbb-HDZ izaziva u direktnu borbu do uništenja oni gube svaki smisao alternative, prevare svoje glasače tako što se prodaju SDA putem postizbornih koalicija. Očigledno da Gadžo nije takav, ušao je u klinč sa najopasnijim u SDA sa drugim antipodom mangupa, sa Mirsadom Kukićem. Samo će jedan preživjeti. Sa ove tačke konflikta nema povratka.
Alenu Gadži skidam kapu i samo žalim što u korumiranom i propalom Sarajevu nema takvog pojedinca kojeg bih rado podržao.

Re: Alen Gadžo

Postano: ned ruj 18, 2016 8:58 pm
Postao/la Shahab
https://www.youtube.com/watch?v=wiSkwmmfyTI

Totalno konkretan čovjek. Definitivno ovo je profil osobe koju akceptiram kao društvenu potrebu.

Re: Alen Gadžo

Postano: ned ruj 18, 2016 10:25 pm
Postao/la steta
Dobar, zato ga i jesu sklonili nakon 4 mjeseca..njima ne godi dobar covjek..

Re: Alen Gadžo

Postano: pon ruj 19, 2016 11:52 am
Postao/la muminovic
kome moze godit pravedan covjek ?