Forum [ Radio Sarajevo ]

Napredna pretraga
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
06.09.2010; 22:03:15
Novosti: Za sve one koji nas posjećuju putem mobilnih telefona: WAP verzija Foruma Radio Sarajeva je:
Da bi imali mogućnost pregleda linka, molimo Vas da se registrujete ili prijavite ukoliko već imate Korisnički račun.
 Str: 1 ... 11 12 13 14 15 [16] 17 18 19 20 21 ... 57   Dolje
0 Članova i 7 Gostiju pregledava ovu temu. Alati teme  
Čitanje 30.12.2008; 09:57:50 #225
stripiii

Odg: Domaca muzika .. al samo ona koja valja :D

Pohvale svima na postavljenim albumima ! Dosta dobre muzike steta sto neko nema ideja-muda-sredstava  za medijsku podrsku ovakvih i slicnih bendova (sta se desi sa " chu dzo am"). molio bi ako neko ima kompilaciju sa gramofona - "Različiti autori - Nepopularni singlovi"  i  od  Basheskie - 23/23.

Hvala jos jedared na sirenju urbanog kvalitetnog i domaceg!  

Dobijes Nepopularni singlovi cim uploadam...

Ta subota, dan kad je umrlo sve u meni...
Čitanje 30.12.2008; 10:03:01 #226
dzemmo

Pohvale svima na postavljenim albumima ! Dosta dobre muzike steta sto neko nema ideja-muda-sredstava  za medijsku podrsku ovakvih i slicnih bendova (sta se desi sa " chu dzo am"). molio bi ako neko ima kompilaciju sa gramofona - "Različiti autori - Nepopularni singlovi"  i  od  Basheskie - 23/23.

Hvala jos jedared na sirenju urbanog kvalitetnog i domaceg!  

Dobijes Nepopularni singlovi cim uploadam...

ja sam to negdje postavljao, ako hoces stripi da potrazim (da se ne zahmetis)

edit:
evo naso neki, ne znam jel moje Smiley

Da bi imali mogućnost pregleda linka, molimo Vas da se registrujete ili prijavite ukoliko već imate Korisnički račun.

na sa-x nema, a znam da je bilo Sad search ne radi kako treba
« Zadnja izmjena: 30.12.2008; 10:13:06 dzemmo »
Čitanje 30.12.2008; 10:27:17 #227
stripiii

Hvala dzemmo Od viska glava ne boli

Nepopularni singlovi / Unpopular Singles

01 - Sikter - Himna Republike Bosne i Hercegovine         
02 - Dubioza kolektiv - Ovo je zatvor    
03 - Zoster - Diktators song    
04 - Validna Legitimacija - Cambio        
05 - Basheskia - Alles klar        
06 - Adi Lukovac - Blue       
07 - Sikter - Time and Space        
08 - Skroz - Afganistan        
09 - Vuneny - Sturm und Drang (radio edit)        
10 - Edward EQ - I Love You        
11 - Adi Lukovac - Hazurila

Čitanje 31.12.2008; 00:38:52 #228
kokolo11

Grupa "Strip" ili "S3P" i meni extra zanimljiva simpaticna  pjevacica... muzika dosta podsjeca na Negativ (3 clana i jesu iz negativa)... izdali su dva albuma...  preporuka da pogledate njihove orginalne spotove koje sami rade (djuka, lov na vestice, stiklom u celo...), inace vole sebe da prestavljaju kao multimedijalni bend -

Da bi imali mogućnost pregleda linka, molimo Vas da se registrujete ili prijavite ukoliko već imate Korisnički račun.      -    mala je preslatka!!  Lips Sealed   

Da bi imali mogućnost pregleda linka, molimo Vas da se registrujete ili prijavite ukoliko već imate Korisnički račun.   2008

Da bi imali mogućnost pregleda linka, molimo Vas da se registrujete ili prijavite ukoliko već imate Korisnički račun.  2005

haj zdravo! da i sretna nova...

« Zadnja izmjena: 31.12.2008; 01:21:31 kokolo11 »
Čitanje 06.01.2009; 04:37:04 #229
Madmate

01. Ajma Faji Fo   
02. Rutavorld   
03. Kad ce novi izbori   
04. Svak je sjeban na svoj nacin   
05. Senada   
06. Divlja stvar   
07. Kecher   
08. Andergraund romanca   
09. Happy Bin Laden song   
10. Prebachaj   
11. Truba   
12. Festa Nesta   
13. Vrati se   
14. Neostvarena ljubav   
15. Snijeg pade na behar na voce   
16. TMG   
17. Dushi   
18. Sve je u redu   
19. Belma   
20. + pozitivna   
21. Majstor rolsuanja   
22. Brzi i Brada   

pass: forum.radiosarajevo.ba

p.s. probaj bar pjesmu koju su izvodili na Live Demo Bend takmicenju u Travniku

sjesam se da su nastupali KZU&PZU i nakon 2-3 benda izadje Grozni kad isti likovi samo zamjenili uloge i odjecu (jedva ih prepozno)

Pozdrav!

Jel mozes ponovo uploadat prvu pjesmu? Javlja mi da je ostecen drugi file. Pokusao sam ga skinit vise puta. Uvijek ista greska na kraju. Kad se raspakuje samo prve pjesme nema. Ove "Ajma Faji Fo".

Hvala unaprijed!
Čitanje 06.01.2009; 08:17:26 #230
dzemmo

01. Ajma Faji Fo   

Pozdrav!

Jel mozes ponovo uploadat prvu pjesmu? Javlja mi da je ostecen drugi file. Pokusao sam ga skinit vise puta. Uvijek ista greska na kraju. Kad se raspakuje samo prve pjesme nema. Ove "Ajma Faji Fo".

Hvala unaprijed!

moze kad kuci dodjem Smiley danas nekad bude upload
Čitanje 06.01.2009; 15:03:21 #231
kosara

Pozdrav,
Jel' neko ovdje možda ima nešto od grupacije 'The Nitkovi' (nisam sigurna jeli ovo pravi način pisanja naziva grupe, jer sam ih samo slušala na radiju, pa tako i naziv čula) Sad
Elem, nekada davno sam ih čula na nekadašnjem radiju Fern, mislim da su bend iz Mostara, imali su neke simpatične pjesmice (ako me sjećanje ne vara), pa ako neko slučajno nešto ima ili zna... Thanks!
Čitanje 06.01.2009; 15:08:30 #232
stripiii

Pozdrav,
Jel' neko ovdje možda ima nešto od grupacije 'The Nitkovi' (nisam sigurna jeli ovo pravi način pisanja naziva grupe, jer sam ih samo slušala na radiju, pa tako i naziv čula) Sad
Elem, nekada davno sam ih čula na nekadašnjem radiju Fern, mislim da su bend iz Mostara, imali su neke simpatične pjesmice (ako me sjećanje ne vara), pa ako neko slučajno nešto ima ili zna... Thanks!

The Nitkovi - A usa

« Zadnja izmjena: 06.01.2009; 17:28:49 stripiii »

Čitanje 07.01.2009; 09:44:44 #233
kosara_gorcinova

Hvala Stripiii 
Čitanje 07.01.2009; 11:30:49 #234
dzemmo

01. Ajma Faji Fo   

Pozdrav!

Hvala unaprijed!

Čitanje 07.01.2009; 22:57:49 #235
Madmate

01. Ajma Faji Fo   

Pozdrav!

Hvala unaprijed!

Hvala, majstore!
Čitanje 12.01.2009; 12:16:04 #236
fixator

Letu štuke - "Minute"
muzika iz filma "Čuvari Noći" by Namik Kabil

jointunion forever
Čitanje 15.01.2009; 21:25:57 #237
fixator

JARBOLI - suvišna sloboda

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=gpQ-cPCoRAc" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=gpQ-cPCoRAc</a>

myspace: 

jointunion forever
Čitanje 15.01.2009; 22:08:51 #238
fixator

VIVA GLORIO meni odličan bend
kompletan album možete poslušati na:

Cool

jointunion forever
Čitanje 15.01.2009; 22:38:40 #239
fixator

Laufer - Demo+bonus

01. Ljubav Je Bol
02. Nebo
03. Budi Moja Voda
+
04. Jezik otkinutih ruza 2007
05. Damir Urban - Moja
06. Urban and 4 - Mala truba-live2000
+
tribute to EKV
07. Ogledalo
08. Sarajevo

Urban & 4
Žena Dijete

« Zadnja izmjena: 15.01.2009; 22:41:03 fixator »

jointunion forever
 Str: 1 ... 11 12 13 14 15 [16] 17 18 19 20 21 ... 57   Gore
Skoči na: