Forum [ Radio Sarajevo ]

Napredna pretraga
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
03.09.2010; 10:11:29
Novosti: Za sve one koji nas posjećuju putem mobilnih telefona: WAP verzija Foruma Radio Sarajeva je:
Da bi imali mogućnost pregleda linka, molimo Vas da se registrujete ili prijavite ukoliko već imate Korisnički račun.
 Str: 1 ... 20 21 22 23 24 [25] 26   Dolje
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu. Alati teme  
Čitanje 03.01.2010; 16:57:06 #360
Heidi

Odg: Malo je dosadno... :P

yeah bejbi neumorni ste yeah polako, ubice te me

ja sam tu i tamo (prosirujem svijest, jel  )

Čitanje 21.01.2010; 16:36:06 #361
Saraswati

de dajte sari zelenu strelicu, da je upisemo u hrabre   

dok machke nema, bas ste hinje

Eto, to je jedino što liči na argument koji je, eto, naveo ovaj Bošnjak na čelu ljudskih prava. I to je to!
Čitanje 21.01.2010; 18:13:19 #362
Heidi

gdje su svi?  niste valjda pronasli zivote 

Čitanje 08.02.2010; 21:04:56 #363
Tessa

Čitanje 26.02.2010; 18:58:28 #364
dacina_curica

"due to recent cutbacks, and until further notice, the light at the end of the tunnel has been turned off. we apologize for any inconvenience"
Čitanje 26.02.2010; 19:01:56 #365
Tessa

joj dobrog za dosadu smaje 

Čitanje 26.02.2010; 19:03:50 #366
dacina_curica

rula majke mi 

"due to recent cutbacks, and until further notice, the light at the end of the tunnel has been turned off. we apologize for any inconvenience"
Čitanje 26.02.2010; 22:12:02 #367
Sistem

ja nisam

nego me nesto safatalo ozbiljno da radim  Cry
Čitanje 01.03.2010; 07:07:54 #368
kimberli

ja odoh kuci 

U subotu kasno naveče ili, možda, u nedjelju rano ujutro, ne sjećam se tačno, Kimberley i ja, nakon cjelovečernje “lude zabave za dvoje” prije nego što odemo na spavanje spremamo rusvaj koji smo po stanu napravili.Ona sklanja rekvizite i kostime sa poda i kauča, a ja gasim muziku i “romantično osvjetljenje”.
Čitanje 01.03.2010; 15:32:00 #369
maccarona

kimberli  Angry kako se usudjujes  

ja nisam

nego me nesto safatalo ozbiljno da radim  Cry

jodio ga 
(rekla mi heidi da te pomilujem  )

Čitanje 25.03.2010; 12:42:50 #370
dacina_curica

treba nam haman i ovdje jedna tema o dinosaurusima i Nuhovoj ladji 

Čitanje 29.03.2010; 16:01:32 #371
poprecnoPrugasta

help, jel moguce napraviti online rezervaciju hotela, a da mi ne traze broj krediten kartice...pliz, ako neko zna neku takvu stranicu, ili neki takav hotel/smjestaj npr. u amsterdamu  neka okaci link...meni treba potvrda o rezervaciji smjestaja (za vizu fakkingggg EU)
Čitanje 30.03.2010; 06:57:44 #372
dzemmo

help, jel moguce napraviti online rezervaciju hotela, a da mi ne traze broj krediten kartice...pliz, ako neko zna neku takvu stranicu, ili neki takav hotel/smjestaj npr. u amsterdamu  neka okaci link...meni treba potvrda o rezervaciji smjestaja (za vizu fakkingggg EU)

jes' probala
Da bi imali mogućnost pregleda linka, molimo Vas da se registrujete ili prijavite ukoliko već imate Korisnički račun.
www.booking.com
ili
www.hotel.com
Čitanje 30.03.2010; 09:06:38 #373
Saian

moze li paypalom, za paypal ti treba samo tvoj rachun u banci, mnijem da se moze i paypalom kakav hostel platit

"Goth Juice... The most powerful hairspray known to man. Made from the tears of Robert Smith. "
Čitanje 30.03.2010; 11:19:27 #374
poprecnoPrugasta

jes' probala
www.booking.com
ili
www.hotel.com

traze ovdje broj kartice...valjda ne citaju iz ambasade ovaj forum  treba mi samo rezervacija, koju cu otkazati, ali mi peglancija s kreditnim karticama...ima li neko kakav hotel da mi izda potvrdu  ... joooj  Sad
 Str: 1 ... 20 21 22 23 24 [25] 26   Gore
Skoči na: