Forum [ Radio Sarajevo ]

Napredna pretraga
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
10.09.2010; 13:33:08
Novosti: Za sve one koji nas posjećuju putem mobilnih telefona: WAP verzija Foruma Radio Sarajeva je:
Da bi imali mogućnost pregleda linka, molimo Vas da se registrujete ili prijavite ukoliko već imate Korisnički račun.
 Str: 1 ... 11 12 13 14 15 [16] 17 18 19 20 21 ... 66   Dolje
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu. Alati teme  
Čitanje 28.09.2008; 18:52:42 #225
omar little

Odg: filmovi download

jel gledo ko onI novi od pixara robot Waleeeeeeee ? 

jest' moja legica (s repektabilnim filmskim ukusom) i kaze da je vrlo simpatichan.
ja, vala, nisam.

Čitanje 28.09.2008; 19:04:00 #226
Saian

jest' moja legica (s repektabilnim filmskim ukusom) i kaze da je vrlo simpatichan.
ja, vala, nisam.

e i meni je tako bilo neko osjechanjivanje ko tvojoj legici (legica= mala nogica na engleskom, legica od stola, trecha legica ...  )

"Goth Juice... The most powerful hairspray known to man. Made from the tears of Robert Smith. "
Čitanje 28.09.2008; 19:09:48 #227
Conan the citizen

Ljudi vidio sam najavu za njemacki film "Bader/Majhof Kompleks", pa eto ako ga neko stigne vidjeti na piratu, neka javi kakav je... Smiley

BERLIN (SEEcult.org) - Film o militantnoj levicarskoj grupi Bader Majhnof, teroristickoj frakciji Crvene brigade, bice nemacki kandidat za Oskara za strani film, saopsteno je u Berlinu.

Drama “Bader Majnhof kompleks”, u reziji Ulija Edela, premijerno je prikazana 18. septembra u Minhenu, a u bioskopima ce biti od 25. septembra. Uvrstena je i u program predstojeceg Londonskog filmskog festivala, koji ce biti odrzan u oktobru.

Grupa Bader Majnhof odgovorna je za smrt najmanje 30 ljudi, a nazvana je prema Andreasu Baderu (Baader) i Ulrike Majnhof (Meinhof), koji su sprovodili bombaske napade, otmice i ubistva 70-ih i 80-ih godina, u pokusaju da oslobode zemlju kapitalizma.

Smatra se da je ta frakcija Crvene armije jedan je od violentnih proizvoda studentske pobune u Nemackoj 1968. godine, pokreta koji je duboko promenio tu zemlju i oslobodio je zaostalih likova iz carske i nacisticke proslosti.

Ekstremno krilo protesta hranilo se policijskom represijom i marksisticko - lenjinistickom literaturom, a delom je dobijalo i pomoc od zloglasne istoconemacke tajne policije Stazi.

Vodje organizacije Bader Majnhof smatrale su da bitku protiv kapitalizma nije moguce dobiti bez revolucije koju, prema njihovom misljenju, nisu mogli da izvedu otupeli i potkupljeni industrijski radnici, vec rezolutni mladi ljudi u najrazvijenijim zemljama, uz pomoc potlacenih naroda van kapitalistickog jezgra, posebno onih u Latinskoj Americi i na Bliskom Istoku, pa cak i dusevnih bolesnika.

Americka akademija za filmsku umetnost i nauke saopstice naslove pet filmova nominovanih za Oskara 22. januara.

Prosle godine je Oskara za najbolji strani film osvojio nemacki “Zivoti drugih” o istocnonemackoj tajnoj sluzbi Stazi, dok je ove pobedio austrijski "Falsifikatori" Stefana Ruzoveckog.

Čitanje 28.09.2008; 19:19:19 #228
Tessa

ja, vala, nisam.

e i meni je tako bilo neko osjechanjivanje ko tvojoj legici (legica= mala nogica na engleskom, legica od stola, trecha legica ...  )

Ja nasla los snimak i ugasim nakon 5 minuta da ne kvarim  A u kinu (gdje ga je, realno, vjerovatno najbolje pogledati je citavih 5 recenica iz filma sinhronizovano!  Cry plus sto igra od 7  Huh a ja sam nocna ptica 

Čitanje 29.09.2008; 16:58:11 #229
omar little

Eh, elem, ovako. Danas je kod mene izuzetno tmuran i kisan dan i k tomu jos se i temperatura strmopizdila na nekih 8-9C (s vjetrom k'o da je 5C) i, iSHcem rijetko, treba mi preporuka za film. Gleda mi se nesto sto do sada nisam vidjela ; interesantno; kvalitetno; tragicno, komicno ne pravim razliku; jezicki, takodjer, ne diskriminiram; crno-bijelo bi bilo bash fino za oko i dushu ali moze i ne; kinematografski zanimljivo; tematski, naravno, suvislo i smisleno; odglumljeno iznad prosjeka ili makar samo dobro...i ,eto, valjda ste dobili predstavu sto mi treba Ne da mi se nesto samoj traziti danas.

Priti pliiiz  Kiss  Kiss

Hvala unaprijed, ljubim ruke i tako to.

Čitanje 29.09.2008; 17:06:32 #230
fixator

Deja Vu

Da bi imali mogućnost pregleda linka, molimo Vas da se registrujete ili prijavite ukoliko već imate Korisnički račun. ... Xo.avi.001

Da bi imali mogućnost pregleda linka, molimo Vas da se registrujete ili prijavite ukoliko već imate Korisnički račun. ... Xo.avi.002

Da bi imali mogućnost pregleda linka, molimo Vas da se registrujete ili prijavite ukoliko već imate Korisnički račun. ... Xo.avi.003

Da bi imali mogućnost pregleda linka, molimo Vas da se registrujete ili prijavite ukoliko već imate Korisnički račun. ... Xo.avi.004

Da bi imali mogućnost pregleda linka, molimo Vas da se registrujete ili prijavite ukoliko već imate Korisnički račun. ... Xo.avi.005

Da bi imali mogućnost pregleda linka, molimo Vas da se registrujete ili prijavite ukoliko već imate Korisnički račun. ... Xo.avi.006

Da bi imali mogućnost pregleda linka, molimo Vas da se registrujete ili prijavite ukoliko već imate Korisnički račun. ... Xo.avi.007

Da bi imali mogućnost pregleda linka, molimo Vas da se registrujete ili prijavite ukoliko već imate Korisnički račun. ... Xo.avi.008

Torrent:
Deja Vu[2006]DvDrip[Eng]-aXXo (Re.upload)

jointunion forever
Čitanje 01.10.2008; 00:46:07 #231
omar little

A, shto sam ja baksuz sa filmovima u zadnje vrijeme, to je chudo jedno. Jutros mi je pao na pamet Who's Afraid of Virginia Wolf i tako sam se bila namerachila da ga opet pogledam, dodjem kuci - nema DVD-a (kad skontam ko ga je uzeo, nahebo je ). Ja na internet, svi linkovi rapidshare.de.  Roll Eyes Ne chekala vala ja sto godina na download.
Stripiii, dzemmo (ili bilo ko drugi ) de, ljubim vas, nadjite mi rapidshare.com linkove za film.

Čitanje 01.10.2008; 01:12:11 #232
irfan2

de sto si razmazena ..
.de je sad, kako nema korisnika, pravo brz ..malo pretrpi i skini
ili nemoj ..

Da bi imali mogućnost pregleda linka, molimo Vas da se registrujete ili prijavite ukoliko već imate Korisnički račun.

Password:
www.cithiz.com

Čitanje 01.10.2008; 01:25:01 #233
Tessa

moze li mi neko naci:

ustvari, treba mi kraj filma (nista me ne pitajte  )

Čitanje 01.10.2008; 01:37:38 #234
omar little

de sto si razmazena ..
.de je sad, kako nema korisnika, pravo brz ..malo pretrpi i skini
ili nemoj ...

ma, ti si irfo moja lutka Smiley hvala. Smiley

@tessa
trazim ti ovo

Čitanje 01.10.2008; 02:06:57 #235
fosil

Ima li neko 42. i 44. epizodu LZN?

Hvala

Kinematografija je opala naglo, jer su misevi pokupovali video...
Čitanje 01.10.2008; 02:18:14 #236
Tessa

probaj ovdje:

@omar:  hvala 

Čitanje 01.10.2008; 02:38:30 #237
irfan2

de vidi jel ti odgovara koja od ovih scena ...

Da bi imali mogućnost pregleda linka, molimo Vas da se registrujete ili prijavite ukoliko već imate Korisnički račun. (ako je to uopste taj film, nisam siguran..)
a evo i cijeli film (ovdje gdje sam ga preuzeo malo je drukciji cover)

Čitanje 01.10.2008; 13:41:57 #238
Tessa

Jest jest, to je to 

mučisimas grasjas 

Čitanje 03.10.2008; 11:35:52 #239
Šućur-lama

Evo jedan meni jako drag film. Ne znam da li ste ga vec stavljali - ako ne, bujrum

http://www.imdb.com/title/tt0118715/

http://rapidshare.com/files/1107513/BxL_by_izmirLee.part1.rar

http://rapidshare.com/files/1107521/BxL_by_izmirLee.part2.rar

http://rapidshare.com/files/1107523/BxL_by_izmirLee.part3.rar

http://rapidshare.com/files/1107525/BxL_by_izmirLee.part4.rar

http://rapidshare.com/files/1107889/BxL_by_izmirLee.part5.rar

http://rapidshare.com/files/1107916/BxL_by_izmirLee.part6.rar

http://rapidshare.com/files/1107930/BxL_by_izmirLee.part7.rar

http://rapidshare.com/files/1107662/BxL_by_izmirLee.part8.rar

pass:
www.turkdreams.net

U ovoj zemlji su samo ljudi manjina.
 Str: 1 ... 11 12 13 14 15 [16] 17 18 19 20 21 ... 66   Gore
Skoči na: