Forum [ Radio Sarajevo ]

Napredna pretraga
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
03.09.2010; 10:16:49
Novosti: Za sve one koji nas posjećuju putem mobilnih telefona: WAP verzija Foruma Radio Sarajeva je:
Da bi imali mogućnost pregleda linka, molimo Vas da se registrujete ili prijavite ukoliko već imate Korisnički račun.
 Str: 1 ... 35 36 37 38 39 [40] 41 42 43 44 45 ... 50   Dolje
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu. Alati teme  
Čitanje 20.12.2009; 14:20:19 #585
rikardoreis

Odg: Grupe za ovogodišnju Ligu prvaka

moji favoriti   

Stuttgart - Barcelona
Olympiacos - Bordeaux
Internazionale - Chelsea
Bayern Munich - Fiorentina
CSKA Moscow - Sevilla
Lyon - Real Madrid
Porto - Arsenal
Milan - Manchester United

pa da se od smeha zacenim
ko Bog, kada je tajno
skov'o
od svojih strasti ljude.
Čitanje 16.02.2010; 20:02:44 #586
Saian

Lyon - Real Madrid

Milan - Manchester United

poooooooooochnije, danas Slaughter - faza,  sad polako (pogotovo u drugoj) digitrone u dzep, a srce i cojones na ogled pa kom obojci kom opanci, sjooooooo ne znam koju da gledam, skroz sam u dilemi   

"Goth Juice... The most powerful hairspray known to man. Made from the tears of Robert Smith. "
Čitanje 16.02.2010; 22:52:38 #587
Saian

ko da mi je zhao milana nesto  il je to ovaj bijeli luk sto sam umijesho , a lyon ce na bernabeu trebat, 3 vile, sepet cetverolisne djeteline i kamion potkovica

"Goth Juice... The most powerful hairspray known to man. Made from the tears of Robert Smith. "
Čitanje 16.02.2010; 22:56:57 #588
irfan2

dobro je milan skroz igro Smiley .. nisu zasluzili da izgube. ali opet, odbrana je bila smijesna, pogotovo kod treceg gola nevinašce
ronaldinjo i sedorf minijatura je bila sjajna. btw ronaldinjo je super odigrao.
Čitanje 16.02.2010; 23:09:51 #589
Saian

btw ronaldinjo je super odigrao.

ja sam tek od prvog krupnog plana povjerovao da je to zaista u pitanju 

Čitanje 17.02.2010; 22:45:39 #590
Saian

ovaj norvezhanin sto je chelsea- barca sviro, je hazardan totalno il se dobro zajebava il ga neka velka chivija iz uefe guzi meni ne bi u TV-sudnici sudio Bayernov drugi gol ili kako izgledat uspjeshno 2 metra u ofsajdu, haos arsenalov rezervni golman ce poslije ovog s Portom bit proglashen pochasnim gradjaninom u Portu nesebichnost rijetko vidjena i sta je s frey-ovom frizurom ko conan barbarin al gay, ko onaj Van Dammov jaran iz Krvavog sporta

Čitanje 18.02.2010; 01:08:13 #591
irfan2

ne znam, meni je taj sudija bio okej kad je bila tekma celzi-barselona ..ono igranje rukom je ipak bio judgment call i mislim da i nije puno zaebo .. ali ovo veceras je bilo smijesno  Blink
btw svidja mi se ovaj novi sistem, da se po dvije utakmice igraju svako vece. tako imamo lige prvaka dva utorka i srijede vise
Čitanje 10.03.2010; 22:38:30 #592
Saian

Miralemeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ljuuuuuuuubim te u chelooooooooooooooooooooooo

bio sam svjedok kako 250 mil. eura gori

Čitanje 10.03.2010; 22:46:28 #593
Faust

Kako dobroooo 

"Helem, u jednom mjestu pored Olova, osam kilometara niz rijeku Krivaju, jedan moj bliži rođak ima prelijepu njivu od nekoliko dunuma, smještenu tik uz put Olovo-Zavidovići i na lijevoj strani/obali rijeke Krivaje. Put, zapravo, dijeli njivu od rijeke, tako da je njiva (zbog puta) u stalnoj čežnji za vodom/rijekom a nikada je dosegnuti, dok je ljepotica Krivaja u maloj prednosti, jerbo ona kad poželi njivu – skokne do nje, jednostavno nabuja i sve preplavi, a put joj tada, kao prepreka, ništa ne znači. Tako, naprosto, Allah da."  Muhamed ef. Velić
Čitanje 10.03.2010; 22:53:06 #594
Tutiki

Što dečko naguzi kraljevske megalomane. A Pape govori da Pjanić nije nešto... Pape, ćoro glupi...

Čitanje 10.03.2010; 23:03:14 #595
Saian

ja se ne mogu prestat glupo osmjehivat 

shushno im ga miralem

Čitanje 10.03.2010; 23:53:48 #596
Kurjak

dodjem mileram na bernabeeeeuuuuu i slozi im ga....ko pravi...
Čitanje 11.03.2010; 01:38:48 #597
nedim

Legenda na naslovnici L'equipe (najpopularnijeg sportskog portala u Francuskoj)

Da bi imali mogućnost pregleda linka, molimo Vas da se registrujete ili prijavite ukoliko već imate Korisnički račun.

Donirajte UNHCR!
Ne zaboravimo da su i nama pomagali 1992 - 1995
Čitanje 14.03.2010; 12:35:46 #598
rikardoreis

čast pjaniću, al ekipa mu je odigrala ne može bolje u drugom poluvremenu...zapravo trener odradio posao izmjenama, kad je pjanića poslao naprijed, maltene na misketovu poziciju, a iza njeg postavio gonalona i kalstroma koji su obavili ogroman posao na sredini terena, potpuno otupili napad reala...nadam se da je ovo pape gledao, i da je vidio da pjana, vjerovatno, ne može igrati odmah iza odbrambenih igrača, ok, može igrati, ali ne vjerujem da može valjano protiv jakih ekipa tipa francuske...jer ono što je pjana igrao u prvom poluvremenu nije za njega, em nije fizički jak, em nije defanzivac u duši, pa se, maltene, nije ni vidio na terenu, osim da bezopasno zuja oko ronalda i kake...

šteta što ih sad mancha čeka, al ko zna...lud je lion ima par godina

pa da se od smeha zacenim
ko Bog, kada je tajno
skov'o
od svojih strasti ljude.
Čitanje 14.03.2010; 12:45:10 #599
irfan2

Midfielder Miralem Pjanić said Olympique Lyonnais' new goal was to reach the last four of the UEFA Champions League after the 19-year-old's second-half strike against Real Madrid CF helped Les Gones to a place in the quarter-finals.

Trailing 1-0 on the night to Cristiano Ronaldo's sixth-minute breakthrough, Lyon looked to be on the ropes in an opening 45 minutes dominated by the hosts at the Santiago Bernabéu. However, with the tie evenly poised at 1-1, Claude Puel's men emerged for the second period in determined mood and took an aggregate lead through Pjanić's powerful effort 15 minutes from time.

"I'm very happy for myself and of course for the team. This result is very important for the club and we hope we can now qualify for the next phase," the Bosnian and Herzegovinian international told UEFA.com. "The first half was very difficult for us. Madrid are a very good team and they created good chances but we also played well and what happened in the end was fantastic for us."

The former FC Metz player is revelling in the UEFA Champions League scene, having already registered goals against Debreceni VSC – twice – and ACF Fiorentina this term. Yet he is also taking each game as it comes. "We have a very good young team with a lot of quality," he explained. "We have a big game against St-Etienne at the weekend which we must turn our attention to. After that we know it won't be easy, but our ambition is to qualify for the semi-finals."

Lyon defender Jean-Alain Boumsong could hardly keep the smile from his face when asked by UEFA.com to describe the post-match atmosphere in the visitors' dressing room. "What do you think?" the 30-year-old responded.

"We knew we had a tough game ahead of us and in the first half we saw that. We waited for the storm to pass and in the second period we were more confident that we could qualify, so we started to play our game which finally led to us scoring a goal. For us to achieve qualification for the next round in front of such a strong home crowd is fantastic."
 Str: 1 ... 35 36 37 38 39 [40] 41 42 43 44 45 ... 50   Gore
Skoči na: