Forum [ Radio Sarajevo ]

Napredna pretraga
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
03.09.2010; 10:22:58
Novosti: Za sve one koji nas posjećuju putem mobilnih telefona: WAP verzija Foruma Radio Sarajeva je:
Da bi imali mogućnost pregleda linka, molimo Vas da se registrujete ili prijavite ukoliko već imate Korisnički račun.
 Str: 1 ... 79 80 81 82 83 [84] 85 86 87 88 89 ... 99   Dolje
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu. Alati teme  
Čitanje 14.11.2009; 21:28:33 #1245
kneesaa

Odg: Repka BiH

eto... sretno nam...

HEBALEEEEEEEEEEEEEEEEE ih reklameeeeeeeeeeeeeeeeee

sto je sigurno - sigurno je: cokolada sa chilijem rjesava sve probleme!!
Čitanje 14.11.2009; 23:38:35 #1246
Saian

Chiro jebo te Ibrichich, a ti njega, Muratovich i Rahimich uljeshure, dok prime na centru sami, okrenu se, dodaju (metar neprecizno) uspore vrijeme, pochne mi se mozak razvlachit ko zhvaka gledajuci ih, manevar chitav, i onaj najgori bek portugalski je urar za njih u preciznosti i taktu, uljeshure jebene, Misimovich je, ne znam, nije ga bilo hebi ga, skakutao okolo, lopte gubio :s, Spahicha uvalio u zuti, ne znam, Hasagich i Spahic najbolji mislim da to sve govori, ne stavi li pjanicha i Medunjanina od pochetka u Zenici, popushichemo i tamo, one prechke i stative su mogle uci, al nisu, al ne mosh u dvije tekme na dva lucky puncha ich u pichku materinu, kako sam se ispsovo, Chiro jebo te Ibrichich, a ti njega

"Goth Juice... The most powerful hairspray known to man. Made from the tears of Robert Smith. "
Čitanje 14.11.2009; 23:59:33 #1247
SlucajnaVelicina

Dobra utakmica. Teško će biti u Zenici. Idem sad popiti šta za smirenje 
Čitanje 15.11.2009; 00:49:56 #1248
Saian

ljudi ba dajte komentara misljenja, koji kua, cuj "dobra utakmica" de podrobnije malo neko, aloooooooooooooooo 

"Goth Juice... The most powerful hairspray known to man. Made from the tears of Robert Smith. "
Čitanje 15.11.2009; 00:53:08 #1249
poprecnoPrugasta

rezultat is open, it is not finished 

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=HN2xdY6ipks" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=HN2xdY6ipks</a>
Čitanje 15.11.2009; 00:57:02 #1250
Saian

jes i aj tinks da bi nama van van van van bilo gud, al je van nil van nil 

Čitanje 15.11.2009; 01:27:07 #1251
lady midnight

ama loshi smo bili, bez priche, ali smo mogli biti daleko gori.
ne mogu josh da se odluchim je li bilo dobro ili loshe shto nismo malo vishe riskirali i otvorili se malo vishe, pogotovo u prvom dijelu drugog poluvremena. odbrana nam je bila za kua (chast hasagicu), i dobro smo josh i proshli - da portugalci u drugom poluvremenu nisu igrali neshto defenzivnije, pokupili bi mi josh golova. a josh spahic fasova zhuti - shta li nas samo cheka u zenici?  Kolutanje

prechke i stative ne bih da posebno pominjem - ispsovah se vecheras dovoljno za narednih deset godina

i nikad vishe necu gledati utakmicu na mjestu na kojem ima vishe od jedne zhene (mene), eventualno dvije (omarche bih josh pustila ). ove kokoshi su vrishtale ko da ih neko kolje svaki put kad bi se mi dochepali lopte, ne bi me chudilo da sam vecheras tinitus fasovala.

U bračnom životu muž voli:
44 - da ga žena ne uznemirava.
Čitanje 15.11.2009; 01:28:59 #1252
SlucajnaVelicina

Šta ću, nisam nešto elokventna večeras, pa mi je utakmica samo dobra Smiley  Po meni je trebao ranije izbaciti Misimovića, nije ništa pokazao. Teško će biti sad u Zenici obzirom da nema Rahimića i Spahića, pogotovo Spahica, teško bi bilo i da ih ima.
Da su nakon poluvremena  nastavili igrati kako su igrali od 40te minute do poluvremena, dali bi go sigurno, ali opet, što kaze komentator, nismo imali udarac u ram  u toku  cijelih kvalifikacija, a sad nam se u baražu to desi 3x.  Viša sila. 
Previše su gubili lopte, previše vraćali Hasagiću (njemu svaka čast), na tome smo najviše vremena gubili i to mi je išlo na živce. Portugalci su imali puno brža dodavanja, a kod nas sve nekako tromo, jedva dolazili u 16terac, nekad nam odbrana uopšte nije funkcionisala...
Realno nisu bili bolja ekipa, da nisu dali onaj bezveze go, bilo bi .. Sta bi bilo kad bi bilo. Ali je malo reći da su se Portugalci namučili.
Sta vi mislite, sta ce Ćiro skontati za revanš?  (Gdje iskopaste Sliiišku, ovo je zločin gledati    )
Optimistična sam što se tiče reprezentacije, i ako ovo sad propadne, igraće bolje i bolje u budućnosti.
Čitanje 15.11.2009; 01:41:34 #1253
Sanjar

Snimak sa BHT1 sa komentarima prije i poslije utakmice, 3h 10 min.

Kod:
http://rapidshare.com/files/307128636/Portugal_-_BiH_2009.part1.rar
http://rapidshare.com/files/307128628/Portugal_-_BiH_2009.part2.rar
http://rapidshare.com/files/307128632/Portugal_-_BiH_2009.part3.rar
http://rapidshare.com/files/307128627/Portugal_-_BiH_2009.part4.rar
http://rapidshare.com/files/307128633/Portugal_-_BiH_2009.part5.rar

pass: Filmologija.Com

Otvori video file u Real Player-u
Čitanje 15.11.2009; 08:02:42 #1254
kneesaa

ja ih volim i kada gube  Kiss

i mislim da smo nekako previse ocekivali od misimovic + dzeko - a nismo pripremili nikakvu tajnu recepturu ako dzeko ne profercera
... ne znam... nesto mi je cijelo vrijeme falilo.... nesto je nepovezano bilo, al' nisam sigurna sta.

al' svejedno:
mislim da su pruzili extra partiju, da su bili famozni, i nadam se da im se cijeli svijet divio - i zaista su super, najbolji, za mene su oni vec pobijedili na svjetskom prvenstvu Smiley
« Zadnja izmjena: 15.11.2009; 08:09:22 kneesaa »

sto je sigurno - sigurno je: cokolada sa chilijem rjesava sve probleme!!
Čitanje 15.11.2009; 10:51:01 #1255
elkobh

Sinoc je sve dobro ferceralo pa  vidjeliste prvih 15 minuta nasi su imali tremu...onda je krenulo malo bolje , sto se Zvjezdana tice on je bio zatvoren tj udvojen i nije se vidio tacno nije njegova noc...al nemoze zaredom dva puta ... Mi u Zenici dajemo 2 gola glat e sad hocemoli primiti neznam al znam da i portugalci nisu sinoc bas blistali... tj oni nemogu bolje...a mi pak možemo...

"Živi kako možeš, kad ne možeš onako kako hoćeš."
Čitanje 15.11.2009; 11:32:22 #1256
callmethebreeeze

neka prica sta god ko hoce mi imamo reprezentaciju koja se moze nositi s velikim, jos da nas odvedu u sar. dje bi nam kraj bio.

Just because I am paranoid doesn't mean they're not out to get me.
Čitanje 15.11.2009; 12:29:40 #1257
rikardoreis

ŠTA JE Roll Eyes 
(jahić simau u 2.minuti, nakon što je ovaj  pizdac tražio faul poslije izgubljenog zračnog duela)

prvo, jebo ih plavi dresovi!

drugo, ne znam šta bih rekao- i dobro je, i nije dobro...
dobro je što s jednom velikom ekipom odigramo rezultatski solidno, pa i igrački u jednom dijelu, a sve sa onih famoznih oko 75% mogućnosti iskorištenosti našeg tima...

ali, stalno te ista priča - nemamo sredine s ovom fomracijom, nema ko iznijet loptu, do centra i nekako, od centra slabo...naša dva defanzivna vezna to ne znaju...bokovi, bolje reći bekovi, potroše se trčeći tamo-vamo i, uglanvom ni oni, ne ogu prenijeti tu loptu naprijed (tuga mi bilo gledat jednog salihovića da gonja nanija cijelo vrijeme)
i onda ova tri, miske, džeko i vedo, maltene odsječeni, flasterisani ili uduplani... još kad miske ima loš dan, nema te nigdje...

vezni red je glanvi naš problem protiv ovih velikih, koje još ne dobismo, otkako ćiro ovu taktiku forsira...

što se tiče igrača borili su se ko lavovl (malo je miske bio preležeran), nisu se ni prepali, mensečini..s te strane je super...

hasagić mi je vazda bio ok golman, jedni naš golman otkad je repke, da se ja ne bojim kad nam neko opuca po golu...a i ono driblanje mu je  viidm, napadaju ga zbog tog, meni je ono kul i ja bi nako, šta ima veze samo što je ofirno providan postao - s nebesa sam vidio da će ono uradit u onom momentu, sad nek pripazi, možda će ga na tu foru čekat portugalci...

ibričić - kriv za gol koiko i onaj što ga je postavio a densog beka...ostalo solidno, ali u napadu tanko doprinio...

salihović - munja, svaka čast, uradio je što je mogao, na onoj poziciji...uvijek ponavljam, šteta što je limitiran za napad obavezom u odbrani...a i ovako je par puta bio opasan naprijed

jahić - malo trom bio, ali, može proći...

nadarević - nekako neprimjetan na toj poziciji centralnog braniča, al' se dobro postavlja, mensečini...pravovremen...

spahić - najbolji odbrambeni igrač kojeg smo dosad imali

rahimić - dobar kao destruktivac, jednodimenzionalan igrač...on itekako valja, kad bi npr umjesto muratovića bio neki kreativniji veznjak, poput pjanića...

muratović - višak u ekipi, najslabiji, nit je nešto odbrambeno dobar, napad da ne govorim..ono sinoć mu je vjerovatno zadnja bila...u svakom slučaju -hvala i na ovom!

miske - loš dan, pročitan, ležeran, u zenici može samo bolje...

džeko - ma dijamanat, ni iz čega on pravi pometnju...igračina stvarno, iako je najviše bio odsječen i udupliran...

ibišević - spor, sve i nekako, al što je spor, dok on primi loptu, dok se namjesti, ode voz...
(stekao sam dojam da je kod zadnje stative muslimovićeve, baš vedu zakacila lopta i otišla gdje ne treba, a na snimku je vidiljivo da poslije toga muslimović maše rukama ljutito ibiševiću)

čiro okasnio s izmjenama...mensečini on se zbunio kad je ono s 3 špica pred kraj, a bez veznog reda, il je htio  nešto na preskok da uradi, pa kad je uvidio da ne može, onda uveo pjanića da pita loptama ovu trojicu, što je za kratko vrijeme i radio...

šta i kako u revanšu - da se nazrijeti iz izjava čirinih

otprilike ovako bi moglo:

.........................hasagić......................

............pandža.....nadarević......milenković......

ibričić (berberović)...jahić...pjanić.....salihović

.........................misimović.......................................

........ibišević.......................džeko...........................

s ovim bi trebao vezni red biti jači, što je garant bar jednog gola... a koliko ćemo primiti, ne znam - da je spaha tu, bio bi veći optmist...upravo se promahe u odbrani i bojim, nešto slično ko protiv španije, mi ćemo stvarati šanse, a oni iz kontri golove..., no, ovaj put, zašto ne bi moglo da nam uđe ono što nije protiv španaca ušlo u prvom pol.

u biti - taktički smo nadmudreni, kieroz nas je pročitao do zadnjeg slova...a portugal mi uopšte nije nešto posebno strašan, vidi se samo da haklaju dobro, ostalo niš posebno...razbili bi ih ko zvečku sa 4-4-2 !

pa da se od smeha zacenim
ko Bog, kada je tajno
skov'o
od svojih strasti ljude.
Čitanje 15.11.2009; 12:55:04 #1258
harrys

Opste poznata stvar, pobjednika veoma cesto prati i sreca koja ovaj put, nazalost, nije bila nama naklonjena. Sad

Gens una sumus  Jedan smo rod
Čitanje 15.11.2009; 13:44:36 #1259
fixator

namjerno sam prvo odspavao pa da kažem koju hladne glave i s gipsom na nozi  

kao prvo sinoc nismo imali srece jos kad sam vidio jutros da je lopta koju je opalio muslimovic malo udarila ibisevica totalno sam se shebo.
cestitam im na prvih pola sata i na onome sto su izdrzali tada, ako je ciro isao na nulu, imao je dobru postavu i dobru taktiku, i samo jedna neopreznost ibricica koji je pustio alvesa kostala nas je gola iako mislim da je i muratovic kriv za gol jer ga nije bilo u nasem sesnestercu uopce, hasagic je bio koncentrisan svih 90 minuta i zaista je bio odlican, misimovic se nije vidio, bio udvojen, ali mu zamjeram sto je uvalio spahhica u karton, jer je prema mom misljenju sinoc driblao i vise nego sto je morao, sredinu nismo imali jer se previse oslanjamo na misketa, a nema nikoga pored sebe da ga malo rastereti, mogu reci da mi je drago pa ce ciro biti primoran staviti pjanica u zenici od prve minute, covjek kad god udje unese zivost. Zamjeram mozda i to sto ciro na polovini drugog poluvremena nije napravio izmjene koje je napravio kad se vidjelo da su se portugalci malo povukli igrali defanzivnije i ikad su izvukli nanija, bilo je vremena moglo se mozda tada izmjenama napraviti nesto naprijed, sve u svemu aktivan rezultat, iako spahica ne moze niko zamjeniti, vjerujem da jos nije gotovo, i rekao sam ja sam zadovoljan dosadasnjim uspjehom, a valjda ce i malo te fortune puhnuti iz zenica ka nama, nemam dvojbi da mozemo dati gol u zenici, ali me brine kako cemo odigrati a da ga ne primimo. Vedo je fakat spor, kao da ima neku mentalnu blokadu kad igra za repku, u hofiju je nevjerovatno explozivan ali ovde je nekako pod rucnom, mozda do formacije ne znam...
vidjecemo u srijedu sta ce biti, ne treba zuriti imamo 90 minuta da zabijemo gol pa sta bude...mozda i penale budemo gledali...sve u svemu nismo se obrukali nije jos gotovo al ce biti yebeno tesko Smiley

jointunion forever
 Str: 1 ... 79 80 81 82 83 [84] 85 86 87 88 89 ... 99   Gore
Skoči na: