Forum [ Radio Sarajevo ]

Napredna pretraga
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
03.09.2010; 10:17:19
Novosti: Za sve one koji nas posjećuju putem mobilnih telefona: WAP verzija Foruma Radio Sarajeva je:
Da bi imali mogućnost pregleda linka, molimo Vas da se registrujete ili prijavite ukoliko već imate Korisnički račun.
 Str: 1 [2] 3   Dolje
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu. Alati teme  
Čitanje 23.02.2010; 17:22:52 #15
nicim_izazvana

Odg: LJUBAVNA OSVETA

To je svakako onda bilo sve, samo ne ljubav  Kiss dovoljan je jedan ovlaš pogled na postupke "protivnika" da vidis da li mu je stalo ili te samo pravi budalom......priznajem ima dobrih glumaca....ali to je druga tema

...ako ste ambiciozna zena koja stremi nekom cilju, ubrzo vas ubiju u pojam..bez obzira na to kako visoku cijenu platili, kad ipak nesto postignete,trpite od osame kakvu nikad ni jedan muskarac nije prisiljen iskusiti...
Čitanje 23.02.2010; 17:32:12 #16
radiostar

i sta ima jos u tvom ruzicastom svijetu? 

The problem with the World is stupidity. I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself?
Čitanje 23.02.2010; 17:36:59 #17
nicim_izazvana

sta te briga napravi svoj ruzicasti svijet  Prevariti se u jednoj velikoj nadi nije sramota. Sama cinjenica da je takva nada mogla da postoji vrijedi toliko da nije suvise skupo placena jednim razocarenjem, ma kako tesko ono bilo.
« Zadnja izmjena: 23.02.2010; 17:49:59 nicim_izazvana »

...ako ste ambiciozna zena koja stremi nekom cilju, ubrzo vas ubiju u pojam..bez obzira na to kako visoku cijenu platili, kad ipak nesto postignete,trpite od osame kakvu nikad ni jedan muskarac nije prisiljen iskusiti...
Čitanje 03.03.2010; 11:31:55 #18
chuno_glavi

sta te briga napravi svoj ruzicasti svijet  Prevariti se u jednoj velikoj nadi nije sramota. Sama cinjenica da je takva nada mogla da postoji vrijedi toliko da nije suvise skupo placena jednim razocarenjem, ma kako tesko ono bilo.

Da ali je jako tesko kad pomislis da ti je taj neko veliki prijatelj i da bi sve uradio za tebe kad ti treba...

Čitanje 12.03.2010; 19:57:31 #19
nicim_izazvana

Slazem se da je tesko, ali to je cesta pojava da te izrade ljudi kad ti trebaju i kad jednom shvatis o kakvoj se osobi radi, vise ces cijeniti kad se pojavi neko ko bi zaista uradio za tebe sve kad ti treba .....a sto obicno ne cijenimo  iako se tesko nalazi Kolutanje

Čitanje 12.03.2010; 20:22:37 #20
radiostar

Slazem se da je tesko, ali to je cesta pojava da te izrade ljudi kad ti trebaju i kad jednom shvatis o kakvoj se osobi radi, vise ces cijeniti kad se pojavi neko ko bi zaista uradio za tebe sve kad ti treba .....a sto obicno ne cijenimo  iako se tesko nalazi Kolutanje

blabla... 

The problem with the World is stupidity. I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself?
Čitanje 12.03.2010; 20:29:45 #21
nicim_izazvana

Ukoliko je tvoj post cin provokacije, odnma da znas da ne nasjedam na istu    a ukoliko je to stvarno tvoje misljenje, onda mi je nekako zao ...... Tongue

Čitanje 12.03.2010; 20:31:23 #22
Tessa

Realno, na ovoj temi od pocetka niko nista pametno napisao nije Osmi mene    Cool

Čitanje 12.03.2010; 20:34:36 #23
dacina_curica

trznuh se  reko Tessa nesto napisala na ljubavnoj temi  Shocked

"due to recent cutbacks, and until further notice, the light at the end of the tunnel has been turned off. we apologize for any inconvenience"
Čitanje 12.03.2010; 20:36:29 #24
nicim_izazvana

Realno, na ovom forumu niko nista posebno pametno napisao nije   a ni ja nisam izuzetak  

Čitanje 12.03.2010; 20:38:09 #25
Tessa

Realno, na ovom forumu niko nista posebno pametno napisao nije

Jesi li sigurna? 

daci 

Čitanje 12.03.2010; 20:41:09 #26
dacina_curica

Tessa  zadnji put sam se ovako trznula kad je omar_mali ( ) ostavila post na kuhanju na suX-u 

"due to recent cutbacks, and until further notice, the light at the end of the tunnel has been turned off. we apologize for any inconvenience"
Čitanje 12.03.2010; 20:42:16 #27
Tessa

Tessa  zadnji put sam se ovako trznula kad je omar_mali ( ) ostavila post na kuhanju na suX-u 

Ne smijem ni da pitam sta je napisala 

Čitanje 12.03.2010; 20:50:41 #28
dacina_curica

ubij me ako se mogu sjetiti  samo znam da smo dzemmo i ja oboje poletili na temu iste sekunde

Čitanje 12.03.2010; 20:51:24 #29
nicim_izazvana

Da se ogradim, nisam misla ni da je sve napisano glupost, nego samo da fali pisanja, neka mrtvaja vlada

Str: 1 [2] 3   Gore
Skoči na: