Forum [ Radio Sarajevo ]

Napredna pretraga
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
03.09.2010; 10:14:25
Novosti: Za sve one koji nas posjećuju putem mobilnih telefona: WAP verzija Foruma Radio Sarajeva je:
Da bi imali mogućnost pregleda linka, molimo Vas da se registrujete ili prijavite ukoliko već imate Korisnički račun.
 Str: 1 [2]   Dolje
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu. Alati teme  
Čitanje 12.03.2010; 11:17:19 #15
Saian

Odg: ja BiH u vancouver....:-)

A onda mu MOK zabranio bijatlon jer nije imao protiv koga da se bori u BiH.

a kad je peh,     kasno se rodio da bi manifestir'o chojstvo i junashtvo, a onda jos tata exterminir'o konkurenciju 

"Goth Juice... The most powerful hairspray known to man. Made from the tears of Robert Smith. "
Čitanje 12.03.2010; 11:20:32 #16
Tutiki

A nije mali znao...

Čitanje 12.03.2010; 11:32:11 #17
Saian

na stranu ova dva water head-a na slici ili da kazem 4, al koji kua su fantastichne aktivnosti?

Citat:
Fazlagić je dodao da su svi sportisti na Olimpijadi imali fantastične aktivnosti i ovako nešto se nije dalo naslutiti

sta su gledali u fldzan? pravili voodoo lutke? pokushavali ko cane prebranac zaustavit zemlju ?  koje su to fantastichne aktivnosti? 

"Goth Juice... The most powerful hairspray known to man. Made from the tears of Robert Smith. "
Čitanje 12.03.2010; 11:56:01 #18
Mo_Sacirbey

Па с обзиром на то шта је све било забрањено, сркл џрк је можебитно био фантастичан са све чика Самиром.

Драго ми је да си и ти запазио шејтана у ДРУГОМ дијелу текста - мислим, ова фотка је само тужан доказ да су клници баш оно што је Шаман рек'о да јесу, али гле ти краља Олимпијца - чуј, "врхунски спортисти су аполитични", па човјече, шта је политичније од Олимпијаде, хеееј.

Гледе момака, шта да им радиш - ја некако размишљам у том правцу да ако хоће НА МАЈЦИ Раша и Шешка, ето хим га на мајци и супер. А опет, репрезентативци су онога што би очеви вољели да су успјели укинути иако је и очевима дало све - па, јеби га, мора се од нечег почети. 

Srbija i Republika Srpska su ujedinjene oko uhićenja dr. Ganića. S druge strane, mi imamo lidere političkih stranaka koje događaje u Dobrovoljačkoj nazivaju "zločinom," iako je haški Tribunal odbacio takvu karakterizaciju. Zbog takvih stavova, mi smo od rata u političkoj i pravnoj defenzivi i mogu sigurno reći da smo u vrijeme kada je Sarajevo bilo opkoljeno imali jaču državu nego sada. Pa zašto Srbija nije podigla nijednu optužnicu protiv bilo koje osobe iz Hrvatske? Jedini razlog je njihova spoznaja da bi Hrvatska odmah uzvratila istom mjerom. Mi se možemo sporiti oko raznih političkih tema, ali oko otpora nastavku Miloševićeve i Karadžićeve politike iz Srbije i Republike Srpske moramo biti ujedinjeni inače će Bosna i Hercegovina sve više slabiti.
Čitanje 12.03.2010; 12:54:29 #19
Saian

gledam ovu sliku i kontam, pa kakav je ovo fail, razumijem ja da si fashistichka fekalija legitimno brate, sto da ne, al budi bar to dosljedno pa reci kakva Bosna, jebla me Bosna kako cu nju predstvaljat pa skijaj il radi sta radis u krugu zavichaja svoga il za Srbiju, ako i na sportskom planu nisi fail kakav si na ideoloshkom, nego ne, ne mozhes ni u tom bit dosljedan, pa si uz to josh i vako inache dakle jad 

edit: zareZovi
« Zadnja izmjena: 12.03.2010; 13:00:20 Saian »

Čitanje 12.03.2010; 13:25:51 #20
Mo_Sacirbey

Не знам Сај, све је то скупа врло отворена тема да не кажем рана. И нисам сигуран да је рјешење сад оно, ликовати, и јебат овим клинцима матер милу четникушу, и развлачити их ко слину - исто као што није никакво рјешење правити се луд к'о овај Фазлагић. Ти клинци су гојени у неком паралелном свијету, ја не знам уопште до дана данашњег како је то тако профункционисало на масовној равни, али јесте, они су колективно одвајани од стварности, нешто слично авазизацији Бошњака само дубље орано, успјешније. Њима то факат јесте "симпа", усликаће се пред џамијом с овим курчинама, кад је већ не могу запалит'. А опет, ето шљегли су мало с Пала, вид'ли џамију, вид'ли да "Турци" не уједају, видио је тај Плакаловић и Ванкувер, авијоном летијо није шала, можда им то развије људскост. А можда и не, смеће се већ прилично формира до адолесценције. Било како било, с њима ти је живит', неће ти нико довест' неке Србе Антифашисте на олимпијске планине, нити ће Кинези преузети ту Републику Српску, у шта год се она политички трансформисала у наредном периоду....

И то је Босна и Херцеговина...

Srbija i Republika Srpska su ujedinjene oko uhićenja dr. Ganića. S druge strane, mi imamo lidere političkih stranaka koje događaje u Dobrovoljačkoj nazivaju "zločinom," iako je haški Tribunal odbacio takvu karakterizaciju. Zbog takvih stavova, mi smo od rata u političkoj i pravnoj defenzivi i mogu sigurno reći da smo u vrijeme kada je Sarajevo bilo opkoljeno imali jaču državu nego sada. Pa zašto Srbija nije podigla nijednu optužnicu protiv bilo koje osobe iz Hrvatske? Jedini razlog je njihova spoznaja da bi Hrvatska odmah uzvratila istom mjerom. Mi se možemo sporiti oko raznih političkih tema, ali oko otpora nastavku Miloševićeve i Karadžićeve politike iz Srbije i Republike Srpske moramo biti ujedinjeni inače će Bosna i Hercegovina sve više slabiti.
Čitanje 12.03.2010; 13:40:17 #21
Saian

И то је Босна и Херцеговина...

a hebo majku, dosho sam zamalo do tog da kazem "pa nek je i nema onda", al zamalo

nevezano za ovo, ili bash vezano, cuo sam prichu jende zhene iz Bosanske Dubice koja je s pocetka rata pitala komshije kad se vrachashe iz Hrvatske s Korduna tamo s vesh mashinama, televizorima, usisivachima ( kad kome sta u kuci zatreba ode malo preko grane ratovat valjda to tako hoda) sto kradu te stvari ljudima, ajd ratujes neki ideal nesh u endehaziju reklo ti da ce te klat tamo, al kako se otudjenje frizhidera uklapa u sliku; nije kradja vele to je ratni plijen   

Čitanje 12.03.2010; 13:59:46 #22
Mo_Sacirbey

Pa druže, baš poradi toga smo svi vazda na rubu žileta da kažemo "jebi je nek je nema", a opet je'na mater, je'na domovina, nije lahko, ni u tuđini od nje nijesi baš pobjeg'o, dijete ti, možda, unuče, ti nijesi.

A što se te Dubice tiče, to jeste tako nekako, krađa i pljačka nisu isto, pljačka je vazda bila jedan od glavnih motiva ratovanja i na makro i na mikro nivou - "ratni plijen" je eufemizam, al' to ti je naša kultura, naš mentalitet. (SBH, da ne bude da je neko nevin)...

Čitanje 12.03.2010; 14:06:58 #23
_BosanaC

Bi Shaman haman u pravu u onom svom prvom postu, od rijeci do rijeci... Ne zna mali u cemu je problem, kaze to tako i po kuci radi... A VD gospodin sekretar kaze da nije problem, jer je anamo tamo postovao sve institucije i zastavu BiH...
 Str: 1 [2]   Gore
Skoči na: