Forum [ Radio Sarajevo ]

Napredna pretraga
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
03.09.2010; 10:16:02
Novosti: Za sve one koji nas posjećuju putem mobilnih telefona: WAP verzija Foruma Radio Sarajeva je:
Da bi imali mogućnost pregleda linka, molimo Vas da se registrujete ili prijavite ukoliko već imate Korisnički račun.
 Str: 1 ... 10 11 12 13 14 [15] 16 17 18   Dolje
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu. Alati teme  
Čitanje 11.03.2010; 01:57:18 #210
kimberli

Odg: Ijao, sta ja imam ovdje!

Ovom prilikom bi zamolila svih 6 ljudi na forumu da nas ne posmatraju sa rezervom poslije ovoga

ne znam za tebe, ali moj brizljivo njegovani imidz forumske drampace je ovim ozbiljno narusen

U subotu kasno naveče ili, možda, u nedjelju rano ujutro, ne sjećam se tačno, Kimberley i ja, nakon cjelovečernje “lude zabave za dvoje” prije nego što odemo na spavanje spremamo rusvaj koji smo po stanu napravili.Ona sklanja rekvizite i kostime sa poda i kauča, a ja gasim muziku i “romantično osvjetljenje”.
Čitanje 11.03.2010; 02:01:06 #211
dacina_curica

bog me ubio ak' ste vi normalni 

"due to recent cutbacks, and until further notice, the light at the end of the tunnel has been turned off. we apologize for any inconvenience"
Čitanje 11.03.2010; 02:30:45 #212
Tessa

Ja jos sad sve procitah na miru ( ), opet me suze oblise 

Čitanje 11.03.2010; 05:36:20 #213
kimberli

spavas li ti ikad

U subotu kasno naveče ili, možda, u nedjelju rano ujutro, ne sjećam se tačno, Kimberley i ja, nakon cjelovečernje “lude zabave za dvoje” prije nego što odemo na spavanje spremamo rusvaj koji smo po stanu napravili.Ona sklanja rekvizite i kostime sa poda i kauča, a ja gasim muziku i “romantično osvjetljenje”.
Čitanje 11.03.2010; 13:26:09 #214
poprecnoPrugasta

komplimenti  ...jel stiki tema  ima li na slici đe calvin kleina i ocean parfema, nekako mi je prelegendarna da je nema u top 80 
Čitanje 11.03.2010; 14:02:44 #215
Saian

ogromne ruke na jastogu ispod assman tablica su ruke one jerryeve trebe MANHANDS  , boce zelena, i smedja kod onog rolly-a georgovog izmedju volana i sjedalice su iz epiode The Bottle Deposit kad Kramer i Newman pokusaju zaradit na razlici pologa za boce  u donjem lijevom uglu kramerove slike je Elaine-in organizer kojeg onaj kolerichni ruski pisac fisne kroz prozor limuzine jer ga pishtanje srkleti  izmedju supermena i sponge je onaj kramerov slicer

Citat:
Kramer: I traded it to my sausage press. Look how thin that is, see that's all surface area. The taste has nowhere to hide.

pa se elaine zakljucha u ostavu pa je on hrani gurajuci joj ispod vrata tanke shnitice  

"Goth Juice... The most powerful hairspray known to man. Made from the tears of Robert Smith. "
Čitanje 11.03.2010; 14:41:31 #216
Tessa

Haj' priznaj jesi li naso rjesenja negdje jutros? Mislim, ja jesam, ustvri, poslase mi Pa zato pitam (ali nisam ih jos pogledala titam' )

Ja rekoh za organizer da je onaj sto je Jerry starom poklonio, a onda Kramer penzionerima u kampanji predizbornoj na Floridi 

Čitanje 11.03.2010; 14:45:12 #217
Saian

Haj' priznaj jesi li naso rjesenja negdje jutros? Mislim, ja jesam, ustvri, poslase mi Pa zato pitam (ali nisam ih jos pogledala titam' )

ccccccccccccccccccccc aj tink jur misin d point hir jang dzordzi boj , za sta me optuzuje ccccccccc fakat sam se zamalo uvrijedio  Angry

nisam nista nasao samo pogadjam i grijeshim kao sto vidis Tongue

"Goth Juice... The most powerful hairspray known to man. Made from the tears of Robert Smith. "
Čitanje 11.03.2010; 14:47:27 #218
Tessa

ccccccccccccccccccccc aj tink jur misin d point hir jang dzordzi boj , za sta me optuzuje ccccccccc fakat sam se zamalo uvrijedio  Angry

Pitam te samo Za danas, nisam za sinoc pitala, ono smo sinoc izbacivali ko iz topa

Čitanje 11.03.2010; 14:55:43 #219
Saian

ono na indijancu je je mansier, (kinderli uocila) a na frogeru je zhenski bra, eh sad iz koje je zhenski bra, jel od one candy bar airess, kad dobije od elaine za poklon, pa ga obuce samog bez majice   aaaaaaaj sjetih se i kako se zove naime su elen mishki  

@ tessa, sinoch, danas, sutra, moj moralni integritet nije temporalno uvjetovan     

jos je cini mi se samo ono zuto dole desno ispod onog tochka ostalo sta je ono, i kakve su ono ruke u sredinis desne strane sa rukavima na volane

Čitanje 11.03.2010; 14:58:47 #220
Saian

na georgeovom rolly-ju je Puddy-jeva Jesus fish sto mu na autu stoji?

Čitanje 11.03.2010; 15:02:31 #221
Tessa

Sve sam ja to vec rekla 

I jos on kimbi slusa. Na indijancu je Urban sombrero sto Elaine kreira, pa bude fijasko totalni 

A bra moze biti i iz one epizode kad George ide na intervju za posao u bra industri Pa mu Frank objasnjava velicine 

Čitanje 11.03.2010; 15:03:49 #222
poprecnoPrugasta

pa zar ruke sa volanima nije bubble boy
Čitanje 11.03.2010; 15:04:57 #223
Tessa

pa zar ruke sa volanima nije bubble boy

ih, babl boja smo sinoc jos rjesili na pocetku

Čitanje 11.03.2010; 15:05:58 #224
Saian

evo sad cu nabrojat sta jos nije pogodjeno

1. ono dole zuto kao neke zlatne poluge ne mogu se sjetit sta je to
2. ruke desno u sredini iz hrpe black and white cookies, od kojeg je jerry-u zlo
3. knjige ili fascikli na kojima stoje one figure od tjestenine sto ih je kramer pravio , ZNAAAAAAAAAAAAAAM jerry gets audited, pa George ponudi da da svojoj curi knjigovodji jerryeve potvrde i papire da mu ih kao pregleda, a u medjuvremenu mandril prekine s njom i ona zavrshi u ludari  

4. knjiga ispod george-ovog rolly-a

Str: 1 ... 10 11 12 13 14 [15] 16 17 18   Gore
Skoči na: